De duurzame PLUS voor bouwend Nederland

Zowel in de ontwikkeling van producten, de productie, realisatie in het werk als in onze eigen bedrijfsvoering werken we aan duurzaamheid. Energie en CO2 reductie heeft daarbij volop onze aandacht. Al sinds 2009 brengen we onze CO2 footprint in beeld. We gaan steeds zuiniger om met grondstoffen, reduceren ons afval en zijn alert op bodem- en luchtverontreinigingen. In 2013 zagen we ons milieubeleid en aanpak beloond met het ISO-14001 certificaat. Onze producten hebben verschillende keurmerken, bijvoorbeeld DUBOkeur. Voor onze duurzame betonmortel, Groen Beton hebben we een MRPI-blad opgesteld.

De PLUS voor de bouw

De plus in onze productnamen brengt meerwaarde tot uiting. Meerwaarde in kwaliteit, service en milieuvriendelijkheid. Onze Plus producten sluiten naadloos op elkaar aan. Met Van Nieuwpoort nadenvulmortel worden voegen en sparingen tussen prefab betonelementen gevuld. 

En denk bijvoorbeeld ook aan een gietmortel op een met gerecycled EPS geïsoleerd vloerenveld of een druklaag van betonmortel op onze Betonson breedplaatvloer. U zult onze PLUS steeds vaker tegenkomen.


 

 

Laatste nieuws