Van Nieuwpoort Betonmortel de PLUS voor bouwend Nederland

De PLUS van Van Nieuwpoort betonmortel vertaalt zich in een vlekkeloze logistiek en een gedegen betontechnologisch advies. Het is onze ambitie om voor elke opdracht, het best mogelijke betonmengsel in te zetten. We denken graag al in een vroeg stadium mee. Met onze kennis en ervaring zijn we vaak in staat om oplossingen aan te dragen die leiden tot een beter eindresultaat.

Betonmortel wordt geleverd in kwaliteiten C12/15 tot en met C100/115, in alle milieuklassen en consistentieklassen. Onze centrales beschikken tevens over een uitgebreid assortiment PLUS producten, waaronder cementgebonden gietvloermortels, krimparme mortels, zuurbestendig beton en groen beton. De milieugegevens van de groene betonvarianten zijn opgenomen in de Nationale Milieudatabase en vastgelegd in een MRPI blad.
Alle Van Nieuwpoort betonmortelbedrijven zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001 en beschikken over het keurmerk Beton Bewust.

Van Nieuwpoort Betonmortel is lid van de Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN). De VOBN behartigt de belangen van de leden, verspreidt kennis over de toepassingen van betonmortel en optimaliseert de kwaliteit van producten en diensten van de betonmortelindustrie.

Van Nieuwpoort Betonmortel heeft betoncentrales verspreid over heel Nederland en Belgiƫ en is onderdeel van de Van Nieuwpoort Groep.

Laatste nieuws